Anti-kommunikation i kommunalvalget

Kommunalvalget er over os.

Efter at have observeret to ugers valgkamp, har jeg endnu ikke bestemt mig. Jeg kender alle partierne, kan endda huske en del politikeres navne. Det eneste jeg endnu ikke har fået indtryk af, er deres holdninger.

Kommunalvalget er interessant fra et marketing synspunkt. Holdninger er noget af det letteste at markedsføre. Tit efterspørger vi mere konkrete holdninger fra virksomheder. Holdninger til medarbejdere, naturen, osv. Holdninger der koster noget. 

Dem (går jeg ud fra) har politikerne. Det er bare det eneste de ikke fortæller om. Tilgengæld fortæller valgplakater alt om hvilket parti de kommer fra, og hvordan de ser ud. Det svarer til at Coca-Cola markedsførte sig således:

sodavand.jpg

Når man nu kun én gang hvert fjerde år har mulighed for at plastre hele København til med markedsføring, hvorfor er det så kun ekstreme yderpartier der tør sætte ord på deres holdninger?